ARANY ÉS EZÜST ÉKSZEREK SZÉLES KÍNÁLATA


ÉKSZERBOLT ZÁLOGHÁZ

A LEGALACSONYABB KEZELÉSI DÍJAK A ZÁLOGHÁZAK PIACÁN

A felszámított díjaink a piaci szereplők díjaihoz képest lényegesen kedvezőbbek. Nálunk nincsenek rejtett költségek!!!
Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen további kérdése lenne. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

ÉKSZERBOLT

A Super Zálogház – Ékszerbolt az ékszerek szerelmesei számára immáron egy helyen kínál új, modern és elegáns ékszereket. Viselje időtálló és modern ékszereinket a mindennapokban, vagy tündököljön bennük akár egy jeles eseményen. A ragyogó ékszer egyike a legszebb és legértékesebb ajándékoknak ezért célunk az, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk az értékesítés és szervizelés területén. Kényeztesse magát vagy szeretteit ékszereink széles kínálatával. Örömmel segítünk Önnek a választásban. Hisszük, hogy arany ékszereink gazdag választéka Önt is magával ragadja.

KÖLCSÖNRE VAN SZÜKSÉGE?

Az átmeneti pénzhiány leggyőzésének a leggyorsabb, leghatékonyabb és legegyszerűbb módja a zálogkölcsön felvétele. A pozsonyi, érsekújvári, komáromi és dunaszerdahelyi zálogházainkban kölcsönt nyújtunk az Ön számára, melynek fedezeteként aranyat, ezüstöt és ékszereket fogadunk be. Zálogházaink legfőbb előnyei közé tartoznak a legkedvezőbb árajánlatok és a diszkrét hozzáállás.

MIT TEGYEN ZÁLOGBA?

Zálogházaink a legjobb áron vásárolják fel aranyát, ezüstjét és ékszereit bármilyen mennyiségben.
Arany felvásárlás: nyakláncok, karkötők, gyűrűk, fülbevalók, medálok, tört-és fogarany, befektetési arany, érmék, törmelék, röviden minden, ami aranyból készült.
Ezüst felvásárlás: nyakláncok, karkötők, gyűrűk, fülbevalók, medálok, törtezüst, befektetési ezüst, érmék, tálcák, dobozok és tárolók, tálak, cigarettatárcák, törmelék, röviden minden, ami ezüstből készült.
Megegyezés szerint ékszereket és egyéb dolgokat is felvásárolunk.

ZÁLOGOSÍTÁS, DE HOGYAN?

Látogasson el valamelyik zálogházunkba, ahol ékszerbecsüsünk elvégzi a behozott arany, ezüst, ékszer vagy egyéb tárgy értékbecslését. Ha a kínált összeg megfelel Önnek, akkor kiállítjuk a zálogjegyet és azonnal fel tudja venni a megbeszélt összeget készpénzben. A zálogba helyezett tárgyat bármikor kiválthatja ill. meghosszabbíthatja (az addig felmerült kamatok és kezelési díjak egyidejű felszámításával).

A zálogkölcsön feltételei
 
 

Nyitvatartás
Bratislava

  • 10:00 - 19:00
  • 11:00 - 17:00

Nyitvatartás
Dunajská Streda

  • 8:30 - 17:00
  • 8:30 - 12:00

Nyitvatartás
Komárno

  • 8:30 - 16:30
  • 8:30 - 12:00

Nyitvatartás
Nové Zámky

  • 8:30 - 17:00
  • 8:30 - 12:00

KÉRDÉSE VAN? NE HABOZZON KAPCSOLATBA LÉPNI VELÜNK.


    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.